O mamă îşi folosea copilul de trei luni la făcut bani din cerşit

Claudia GaitanÎn ultima perioadă pe raza municipiului Botoşani au fost constatate tot mai multe situaţii de apelare la mila publicului, de către persoane apte de muncă.

Un caz deosebit a fost semnalat de către poliţiştii locali, când în intersecţia semaforizată de pe calea Naţională cu strada Uzinei, a fost identificată numita Claudia Găitan, care cerşea de la conducătorii auto opriţi la semafor şi la trecători din zonă.

Având drept sursă de inspirare a milei, propriul copil în vârstă de trei luni, tânăra mama nu a realizat pericolul la care se supune, în momentul în care şi-a ales „locul de muncă” şi mai mult agravarea stării de sănătate a noului născut, care fără nici o vină suporta temperaturile scăzute şi ploaia rece a toamnei .

like facebookAvând în vedere situaţia creată poliţiştii locali au condus cele două persoane la Centrul Maternal, pentru a primi îngrijire medicală şi psihologică.

Considerăm fapta ca fiind gravă, având în vedere pericolul ce-l reprezintă locul ales de „mama” şi tratamentul inuman pentru un copilul abia născut”, susţine directorul executiv al Poliţiei Locale, Ioan Onuţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *