FasionJUNIOR, rubrica de modă pentru copii în ziarul Buzz

rubrica de moda-1Ziarul Buzz lansează o nouă provocare tuturor copiilor preocupați permanent de a fi în pas cu moda, copiilor frumoși pasionați de modelling și scenă. Începând cu noul număr Buzz (32), care se găsește la chioșcurile de ziare, s-a lansat rubrica FashionJUNIOR.

Ce înseamnă asta?

Orice copil cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani poate prezenta ținute la mare modă cu apariții în ziarul tuturor copiilor și adolescenților din Botoșani.

Pentru a te înscrie în competiția la care toți sunt câștigători, trebuie să scrii un email la rubrica de moda-2[email protected] cu datele tale personale (nume, prenume, vârstă, greutate, înălțime, nr de telefon) și o fotografie în picioare și să urmărești siteul buzz.4botosani.ro.

În intervalul 1-7 al fiecărei luni vom afișa un sondaj cu toții copiii înscriși în competiție, iar cel care întrunește cel mai mare număr de voturi va fi declarat câștigător și automat va prezenta ținutele lunii. Ținuta lunii va fi aleasă chiar de către câștigător de la magazinul Junior în colaborare cu care este lansată această rubrică.

Ceilalti copii nu rămân însă pierduți deoarece vor intra automat în sondajul lunii următoare alături de alții copii care se pot înscrie ulterior.

Toți copiii înscriși în singura competiție în care nimeni nu pierde nimic vor fi incluși într-o bază de date a ziarului Buzz în perspectiva viitoarelor evenimente de același profil organizate.

Noul număr al ziarului Buzz se găsește de marți la chioșcuri și oferă detalii cu privire la această nouă rubrică, plus ținuta lunii. În plus, copiii-reporteri vă prezintă super știri despre care cu siguranță nu ați mai citit în altă parte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *