Publicitate cu servicii funerare pe holurile Spitalului Judeţean

morga judeteanMai multe firme de pompe funebre au ales să-şi facă reclamă în incinta Spitalului judeţean, dar şi a morgii unităţii spitaliceşti. Reprezentanţii Spitalului Judeţean spun că publicitatea este legală atâta timp cât firmele plătesc un comision unităţii, stabilit de către Comitetul Director al spitalului.

Astfel, pentru publicitatea în morga spitalului se percepe un tarif de 200 lei pe lună, iar pentru afişele postate pe holurile secţiilor spitalului se percep 100 lei pe lună.

Firmele plătesc un comision spitalului, un tarif stabilit de director pentru publicitate. La fel şi celelalte firme cum ar fi cele pentru distribuirea medicamentelor plătesc la caseria unităţii. Este un tarif. Este legal”, a spus Ioan Asaftei, directorul de îngrijiri medicale.

like facebookRudele decedaţilor sunt „racolaţi” în momentul în care ajung la morga spitalului şi de reprezentanţii acestor firme. Ei vin cu oferte la „pachet”, respectiv achiziţie sicriu, cruce şi transport, dar ei prezintă şi oferte pentru praznicele de după înmormântare.

Tarifele sunt plătite către spital o dată pe lună sau trimestrial, conform solicitării.

Să se facă publicitate pentru toate firmele nu numai pentru anumite firme. Egalitate de şanse să fie„, a spus managerul Spitalului Judeţean, Corneliu Mihai.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *