Directorul Locativa către Portariuc: Aştept dezvăluirile

Flutur - PortariucDirectorul societăţii Locativa, Cătălin Flutur, aşteaptă ca primarul Ovidiu Portariuc să facă aşa-zisele dezvăluiri cu privire la afacerile PDL şi PNL din spatele societăţii.  Flutur consideră că primarul municipiului Botoşani ar avea lucruri mult mai bune de făcut „dacă ar putea şi dacă ar şti să le facă”, decât să îl atace pe el.

Aştept dezvăluirile. Dacă ne aducem aminte, din 2011 şi 2012, înainte şi după alegeri, în permanenţă a pomenit lucrul acesta. Singura lui mare bătălie care a dus-o în Botoşani nu a dus-o cu problemele pe care le are Botoşaniul, ci a avut o problemă cu mine„, a spus Flutur.

like facebookÎn ceea ce priveşte demisia cerută de Portariuc, directorul Locativa spune că nu a fost numit pe această funcţie de primar. El i-a reamintit lui Portariuc că, în schimb, botoşănenii aşteaptă demisia lui de onoare.

A spus că demisionează la un an dacă nu dispar toţi câinii, la nu ştiu câte luni dacă nu se scoate acea taxă pentru cetăţenii care au centrale şi plătesc o taxă către termoficare„, a completat Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *