Şedinţă extraordinară a comitetului pentru situaţii de urgenţă la Stânca

colonel radu anton la stancaComitetul pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit, joi dimineaţă, într-o şedinţă extraordinară de urgenţă pentru a planifica cel mai complex exerciţiu de salvare organizat în Botoşani.

like facebookLa exerciţiu participă conducerea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi un grup de lucru din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova.

Vor fi simulate: salvarea unor persoane surprinse de inundaţii cu ajutorul elicopterului, a autospecialei de tip U.T.V., dar şi a scafandrilor, acordarea primului ajutor victimelor, ancorarea şi tractarea unei ambarcaţiuni ce transporta substanţe neidetificate în recipiente neadecvate şi care se înrepta spre deversoarele barajului, evacuarea preventivă a  populaţiei din zona inundabilă, organizarea unei tabere pentru cazarea temporară a persoanelor cu nevoi de adăpostire, precum şi stingerea unui incendiu care a cuprins litiera pădurii Guranda.

sedinta comitet situatii de urgenta la stancaradu anton costica macaleti la stancacomitet situatii de urgenta anton macaleti stanca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *