Botoşănean de 250 kg în stare gravă la Iaşi, după o ocluzie intestinală

Foto: Ziarul de Iasi
Foto: Ziarul de Iasi

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani din judeţul Botoşani, a fost transportat în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi după ce a suferit o ocluzie intestinală (este blocarea parţială sau completă a intestinului care împiedică propulsarea conţinutului acestuia – n.r.).

Familia a observat că acesta nu se simte bine, şi alertat imediat autorităţile, sunând la 112. Pacientul cântăreşte însă 250 de kilograme, iar din acest motiv a fost adus la Iaşi cu o ambulanţă SMURD pentru victime multiple, iar peste cinci angajaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au ajutat ca bărbatul fie pus pe targă.

„Pacientul prezenta o hernie abdominală, dar şi ocluzie intestinală. A fost operat la Clinica a III-a de Chirurgie a spitalului, şi acum este internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“.

like facebookMedicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate a pacientului, mai ales că, pe lângă obezitate, acesta prezintă şi probleme cardiace.

Sursa: Ziarul de Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *