Vezi ce bani primesc primăriile din judeţ pentru funcţionare şi susţinerea programelor de dezvoltare locală!

primari la prefecturaPrimăriile din judeţ primesc bani, în şedinţa de Consiliu Judeţean din 16 octombrie, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare sau de capital, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, pe anul 2014.

Suma care va fi repartizată depăşeşte 4.100.000 lei, cei mai mulţi bani, resăectiv peste 3.700.000 lei fiind direcţionaţi către comunele din judeţ. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, un număr de 66 de unităţi administrativ teritoriale au solicitat bani pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare, în timp ce alte 12 primării nu au solicitat sume.

like facebookSumele solicitate de primării pentru plata arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare se ridică la peste 1.800.000 lei, în timp ce suma pentru finanţarea programelor de dezvoltare locală este de aproape 85.000.000 lei. De asemenea, sumele solicitate pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală se ridică la peste 51 milioame lei.

Vezi aici banii repartizaţi primăriilor din judeţ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *