Fost fotomodel al unei reviste pentru adulţi terorizat de un botoşănean

erikaO tânără de 31 de ani care a pozat pentru mai multe reviste, printre care şi o revistă pentru adulţi, trăieşte un adevărat coşmar împreună cu copilul ei, în vârstă de şase ani, din cauza fostului soţ, un botoşănean de 35 de ani, cercetat în mai multe dosare. Erika susţine că nu de puţine ori bărbatul a lovit-o, i-a vandalizat casa şi a ameninţat-o susţinând că este o desfrânată.

Femeia cere cu disperare ajutorul autorităţilor, mai ales că bărbatul are două ordine de restricţie şi tot nu se linişteşte. El a intrat cu forţa în casă şi a lovit-o sub ochii copiilor femeii, unul dintr-o altă căsnicie, iar altul al botoşăneanului. Erika se teme pentru viaţa ei, dar şi a copiilor ei.

like facebookEa primeşte tot felul de mesaje de ameninţare din partea fostului soţ. Femeia şi-a început cariera de fotomodel la 19 ani. Ea are un băieţel din prima căsătorie, iar apoi l-a cunoscut la Botoşani pe cel de-al doilea soţ, căruia i-a dăruit o fetiţă.

„El, continuând cu gelozii extreme deoarece acum cu mulţi ani în urmă am lucrat ca fotomodel, la orice mică ceartă îmi spunea că ai apărut în revista cutare, în videoclipul cutare, tot timpul îmi reproşa treaba asta. I-am spus că vreau să divorţez, m-a luat de gât, m-a izbit de perete, ia copilul îl întreabă- Ce ai cu mama mea?- Şi i-a zis- Marş, în camera ta!- m-a lovit. Mi-a spart uşa. El îmi sparge uşa, degeaba sun la 112, până vine Poliţia, pleacă”, a spus, pentru ProTv, Erika.

Bărbatul a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare. El are la activ săvârşirea mai multor infracţiuni de ameninţare, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe, distrugere şi nepunerea în aplicare a unor hotărâri judecătoreşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *