Sebastian Ianc, despre meciul de la Piatra Neamţ: Cu siguranţă nu vom primi gol

ianc fc botosaniMijlocaşul FC Botoşani, adus în această vară la echipă, avertizează că meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ va fi unul dificil, însă speră să se termine cu un rezultat pozitiv pentru echipa locală.

like facebookSebastian Ianc şi-a caracterizat şi propriile evoluţii de până acum menţionând că a avut o criză de formă, însă acum şi-a revenit.

„Va fi un meci greu la fel ca toate meciuri din Liga I. Întâlnim un adversar care munceşte mult dar cu siguranţă nu mergem să îi lăsăm să joace. Sunt aproape de noi în clasament şi ne dorim foarte mult să câştigăm. Îi respectăm, au jucători cu experienţă în Liga I, plus alţii tineri care vor să se afirme. Eu consider că jucătorii ofensivi pot face diferenţa. Cu siguranţă nu vom primi gol. Am început bine campionatul, dar apoi am traversat o criză de formă şi nu am mai jucat. Îmi doresc să încep din nou să joc şi să reconfirm aşteptările”, a declarat Sebastian Ianc.

Meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Fc Botoşani se va disputa sâmbătă de la ora 16 şi va fi transmis de Look Plus şi Dolce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *