În prima oră de campanie electorală PSD s-a ferit de o confruntare directă cu PNL

portariuc cu pesedisti1Campania electorală a debutat pentru PSD, la miezul nopţii de joi spre vineri. Zeci de membri s-au adunat în faţa sediului partidului şi au mers prin oraş lipind afişe pe panourile special amenajate.

like facebookÎn drumul lor s-au întâlnit cu principalii competitori de la PNL, însă spre deosebire de campania pentru alegerile europarlamentare, au evitat să se se întâlnească. Social democraţii au preferat să treacă strada în zona parcului junior şi au revenit în locaţia respectivă după ce liberalii au terminat de lipit afişe.

În momentul în care au trecut pe lângă liberali aceştia au început să îi aplaude însă membrii PSD nu au reacţionat. Ovidiu Portariuc a caracterizat gestul liberalul ca fiind unul de fair play politic şi a menţionat că i-a salutat, însă nu a vrut să se întâlnească cu ei pentru a le respecta dreptul de a pune afişe.

portariuc cu pesedisti„După victoria de la locale din 2012, victoria de la parlamentare, la europarlamentare a venit momentul să închidem această serie de alegeri poate cu cea mai importantă rundă, cu alegerile prezidențiale. Am convingerea că botoşănenii vor veni alături de noi, alături de PSD, alături de Victor Ponta la fel cum au fost alături alături de noi şi la ultimile alegeri şi le mulţumim pentru încrederea acordată. Alegerea lui Victor Ponta ca preşedinte va pune capăt unei perioade negre pentru istoria României, 10 ani de conflict politic, de scandal, de suferinţă pentru români şi începutul unei noi perioade. Victor Ponta este singurul lider politic naţional care în ultima perioadă a sprijinit Botoşaniul. A vizitat judeţul într-un an mai mult decât ceilalţi lideri politici pe parcursul mandatelor lor. Cu atât mai mul va fi alături de botoşăneni ca preşedinte. Eu am speranţa şi în acelaşi timp mă bazeze pe votul botoşănenilor şi cred că în Botoşani Victor Ponta va câştiga din primul tur. Vom avea un procent de peste 50% după cum arată şi ultimile sondaje făcute. Ne-am dori ca şi ceilalţi români să fie pe aceeaşi lungime de undă cu botoşănenii şi cu puţin efort cred că Victor Ponta ar putea câştiga din primul tur. Gestul liberalilor este unul de fair play poltic, i-am salutat. Am încercat să îi respectăm,  să le lăsăm dreptul de a pune afişe”, a declarat Ovidiu Portariuc.

taramar ciofu doina federovici lipit afisegheorghe vazdoaga lipind afiselipit afise psdpesedisti in campanie electorala

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *