VIDEO! Portariuc la Conferinţa judeţeană a PSD: Am reuşit să aducem cele mai mari investiţii în Botoşani din ultimii 25 de ani

ovidiu portariuc psd botosaniPreşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat, vineri, în faţa celor peste 700 de social-democraţi, că anul 2014 reprezintă pentru PSD un examen de maturitate. El a declarat că PSD îşi face treaba în toate colţurile şi toate judeţele ţării şi că are cea mai bună echipă din primării, administraţie şi de la guvernare.

Am reuşit să aducem cele mai mari investiţii în Botoşani din ultimii 25 de ani cu ajutorul Guvernului condus de Victor Ponta. Am reuşit să readucem PSD pe locul pe care îl merită, cel mai mare şi cel mai puternic partid politic din Botoşani şi România. Acum avem şansa, după un deceniu, să schimbăm foaia”, a spus  Ovidiu Portariuc.

like facebookÎn discursul său, Portariuc a mai spus că PNL a căzut în ispitele oferite de Traian Băsescu şi a trădat românii care i-au ales rupând USL.

 

 

2 thoughts on “VIDEO! Portariuc la Conferinţa judeţeană a PSD: Am reuşit să aducem cele mai mari investiţii în Botoşani din ultimii 25 de ani

  1. Ce cacat de om.El a adus investitii si a creat locuri de munca!Du-te pe valea Baseului,sa nu mai auda prostiile tale,100.000de locuitori!Sa-ti vina numele,daca iti aproba Sfintul Sinod!Aleluia!

  2. Baietasul acesta cu fata lui de sobolan retardat este dus cu pluta rau de tot!
    Ce mari realizari ai? Nu ai facut absolut nimic pentri acest judet, nu mai spun de oras. Doar ai furat pentru tine si ai tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *