S-a deschis primul Auto Haus din Botoşani ce oferă garanţie maşinilor vândute

auto haus tridex botosaniTridex Service a deschis primul Auto Haus veritabil ce priveşte comercializarea tuturor mărcilor de autoturisme, motociclete şi autoutilitare . Maṣinile second hand pe care le oferă vin în general de la companii importante din Belgia, Germania, Olanda, Spania, Franța, Italia.

like facebookPractic, reprezentanţii firmei susţin că pot aduce la comandă orice marcă, iar în 14 zile noul proprietar are cheile în mână. Maşinile sunt aduse pe platforme şi nu sunt rulate în România, iar transportul este asigurat.

Ceea ce este diferit de restul importatorilor de maşini o reprezintă o serie de teste la care este supusă fiecare maşină prin toate departamentele service-ului Tridex, rezultatele fiind înmânate proprietarului precum şi o garanţie de şase luni.

Pentru doritorii de maşini, care nu au toţi banii achiziţionării autovehicului, firma pune la dispozitie posibilităţi de creditare prin firme de leasing sau auto haus tridex botosani1instituţii bancare, cu perioade de rambursare cuprinse între 6 şi 60 de luni.

„Vrem să fim primul Auto Haus din judeţul Botoşani care să inspire încredere. Jumătate din maşinile importate sunt măsluite. La noi dacă un client demonstrează că este dat kilometrajul înapoi, primeşte maşina gratis. Cred ca ne-am saturat cu totii de povestile cu masini spuse de asa zisii comercianti de masini gen”era masina unei batrane sau  masina unui doctor pensionar,s.a.m.d.De asemenea, vrem să oferim posibilitatea clienţilor să aibă acces la un system de buy back…practic, masina vanduta de catre noi poate fi primita inapoi ca si avans pentru o alta masina”, a declarat Claudiu Niculăeş, proprietarul Tridex Service.

“Din luna octombrie va fi inaugurată şi o platformă online, unde clienţii pot vedea atat maşinile din parcul propriu cat si masinile aflate la partenerii nostri.Practic vor putea fi vizualizate zilnic circa 1500 – 2000 masini aflate la vanzare , cat şi starea lor tehnica “..a mai declarat Claudiu Niculaes.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *