Valeriu Iftime: Credeam că U Cluj este o echipă mai bună

valeriu iftime fc botosaniValeriu Iftime, a declarat că se aştepta la o forţă mai mare a U Cluj, însă a observat că ardelenii au venit pe Stadionul Municipal să obţină un punct.

like facebookOficialul FC Botoşani a menţionat că norocul avut de U Cluj campionatul trecut s-a întors, iar echipa gazdă a beneficiat de o greşeală a centralului, care a acordat lovitura de la 11 metri care a fost decisivă pentru soarta partidei.

” În viaţă nu este bine să te joci cu norocul. Ei au avut trecut noroc cu noi, în campionatul trecut, trebuia să se întoarcă. În prima repriză nu am jucat nici noi, dar nici ei. Credeam că UCluj este o echipă ai bună şi nu am glumit când am spus înainte de meci că pleacă cu prima şansă. După câte mă pricep, eu zic că nu a fost 11 metri, dar sunt greşeli omeneşti. În niciun caz nu poţi spune că arbitrul a ţinut cu noi. Meciurile câştigate cu 1-0 ne fac să trăim cu tensiunea în pioneze până în minutul 93. Avem 9 puncte în cinci etape şi suntem echipa pe care o dorim noi. La Târgu Mureş e o încercare adevărată”, a declarat Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *