VIDEO Vezi ce a păţit un tânăr care a înjurat un muncitor al unei firme de construcţii!

bataie intre un muncitor si un tanar dorohoiUn scandal între mai mulţi tineri şi un muncitor de la o societate de construcţii ce se ocupă de reabilitarea străzii Calea Plevnei din Dorohoi a degenerat într-o bătaie.

like facebookÎntâmplarea a fost filmată de unul dintre tinerii ce a asistat la scandal şi a fost postată pe pagina sa de Facebook.

Imaginile surprinse arată cum unul dintre tineri, aflat lângă o maşină cu mai mulţi prieteni, se înjură cu muncitorul, iar la un moment dat cei doi se apropie. După câteva replici muncitorul începe să îl lovească cu lopata ,cu care lucra la drum, până ce unealta se rupe.

2 thoughts on “VIDEO Vezi ce a păţit un tânăr care a înjurat un muncitor al unei firme de construcţii!

  1. Domnu’ ziarist, vedeti bine, comentati prost. Sau viceversa. Din imagini se vede faptul ca muncitorul il loveste pe tanar nu dupa cateva replici, ci dupa ce tanarul il impinge pe muncitor (dupa ce anterior s-au si ‘replicat’). Ceea ce e cu totul alata treaba. Oricum, nota 10 pentru calmul muncitorului. Sa stai la 35 de grade cu lopata in mana, in praf si sa te ia la misto un avorton esuat si sa nu-l articulezi din prima, e mare treaba.

  2. Tot ce pot spune e felicitari muncitorului, pentru ca altfel nici nu poti sa relationezi cu ,,avortoni” ca tinerii astia. Au masini obtinute ori pe umarul parintilor, ori din cine stie ce afaceri numai ,,curate” nu, si au tupeul sa-si bata joc de oameni care stau de dimineata la 7, pana seara pentru a duce o paine familiei lor. Oameni care le-ar putea fi si parinte. Nu mai e respect, injura ca la usa cortului si mai au pretentia sa nu primeasca nicio coada de lopata in cap? Se pare ca muncitorul a fost chiar suficient de calm, pentru ca multi ar fi reactionat mult mai urat.
    Nu e rusine sa muncesti, rusine e sa stai degeaba cu ceva in mana si sa razi de cei ce muncesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *