Cea mai mare fabrică de prelucrare a fierului din Botoşani, scoasă la vânzare

mag impex srl sediu botosani1Patronul celei mai mari fabrici de prelucrare a fierului din Botoşani şi-a scos afacerea la vânzare. Potrivit unui anunţ postat pe un site specializat în vânzări, acţionarul societăţii Mag Impex SRL şi-a scos întreaga afacere la vânzare.

În anunţ se menţionează că cei interesaţi pot achiziţiona părţi sociale ale firmei ce are în prorpietate o hală de producţie de 1000 de mp, teren 3000 de mp împrejmuit cu gard şi este situată în zona industrială a municipiului Botoşani.

„Afacerea este infiintata in anul 1994, este in functiune, contracte in derulare, fara datorii la stat. Pretul este informativ si se va stabili la fata locului”, susţine proprietarul. Preţul informativ al afacerii este de 4,5 milioane de lei.

mag impex srl sediu botosaniFabrica produce balamale ingropate, aplicate de diferite tipodimensiuni, zavoare, foraibare, coltare si altele. Fier forjat; garduri, porti, maini curente, balcoane, mobilier de interior si exterior; stante si matrite, confectii metalice, produse la tema prin deformare plastica, alte lucrari in domeniul fierului.

În cursul anului 2013, potrivit bilanţului contabil, societatea a realizat afaceri de 746.345 de lei obţinând un profit de 5.463 de lei cu un singur angajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *