Posibile disponibilizări la Spitalul Judeţean. Şeful CJ vrea un plan de măsuri

spitalul judeteanPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vreau un plan de măsuri pentru redresarea Spitalului Judeţean până pe 30 iulie. El a declarat, miercuri, că la acest plan lucrează atât conducerea spitalului, cât şi reprezentanţii auditului de la CJ şi că orice decizie luată pentru eficientizarea activităţii poate fi aplicată, inclusiv reducerea numărului angajaţilor de la birouri.

Din punctul meu de vedere, sunt de acord cu orice decizie care să nu pună în pericol Spitalul Judeţean, cu toate riscurile politice. Am 116 paturi cu care nu s-a făcut nimic, am multe secţii care nu realizează decât 40% grad ocupare. Nu pot să ţin acolo personal. Nu am nicio secţie care să aibă peste 80% grad de ocupare. Avem pe lângă mdici şi şefi de secţii, iar ăia trebuie să facă şi administraţie pe lângă partea medicală„, a spus Florin Ţurcanu.

like facebookPotrivit şefului CJ, inclusiv Corpul de control trimis de Ministerul Sănătăţii a constatat că grosul bugetului spitalului pleacă pe salarii, respectiv 86%, că sunt prea multe secţii, dar şi angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *