Foto! Poliţist local găsit în comă pe peronul gării din Dorohoi

ambulanta coma politist localUn poliţist local din Dorohoi a fost găsit inconştient, joi dimineaţă, lângă linia ferată din localitate. Petru Calancea, de 44 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, în comă.

like facebookCând a fost găsit acesta era în haine civile, iar cadrele medicale l-au diagnosticat cu comă de gradul II şi III. Poliţiştii au declanşat o anchetă şi iau în calcul trei ipoteze,  fie a fost lovit de tren, tentativă de suicid sau agresat. Bărbatul prezenta mai multe traumatisme la cap.

ambulanta coma politist local 1Soţia poliţistului local a ajuns şi ea la spital fiind în stare de şoc spunând doar că soţul său avea la el o sumă de bani şi un telefon mobil. De asemenea, la unitatea medicală s-a deplasat şi un coleg de-al victimei în încercarea de a afla ce s-a întâmplat.

” Ni s-a spus despre colegul nostru că a fost găsit pe peronul de la gară şi transportat la spital având leziuni la cap. Momentan se fac cercetări pentru identificarea autorului şi stabilirea cauzelor. Am încercat să discutăm cu soţia lui, care este în stare de şoc. Ancheta este în desfăşurare, iar el era în timpul liber. Nu a avut probleme până acum”, a declarat inspectorul Costel Foca de la Poliţiţia Locală Dorohoi.

ambulantaMedicii spun că starea pacientului este grava.

„Pacientul este în stare gravă cu politraumă. Cu un traumatism cranio cerebral deschis, comă gradul II-III, traume la cap, antebraţ. A fost transportat în stare stabilă la spital”, a declarat Eduard Gurău, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

 

One thought on “Foto! Poliţist local găsit în comă pe peronul gării din Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *