Parada voluntarilor organizată de Cheia Sol

cheia solGrupul Cheia Sol dă startul, vara aceasta, la cea mai mare paradă  a voluntarilor din Botoșani.  Toți botoșănenii, indiferent de vârstă, care se implică în viața comunității pentru că pot fi o voce, sunt așteptați sâmbătă de sâmbătă, de la ora 11.00, la etajul IV, Uvertura Mall, pentru a-i determina și pe alții să fie la fel de activi, la fel de implicați și dornici să facă lucruri frumoase.

Parada voluntarilor va reprezenta un ciclu de ediții a emisiunii Cheia Sol prin care ne dorim să prezentăm botoșăneni cu atitudine, cu respect pentru valori, cu dorință de a schimba ceva pentru binele tuturor.

like facebookPrima întâlnire a voluntarilor va avea loc sâmbătă, 12 iulie, de la ora 11.00, la Uvertura Mall, unde vă așteptăm și pe voi. Și dacă sunteți și voi voluntari și aveți povești frumoase din experiențele trăite, dacă vreți să ne vorbiți despre activitățile în care v-ați implicat, nu trebuie decât să veniți sâmbătă, de la ora 11.00, la Uvertura Mall.

Dorim prin aceste emisiuni să contribuim la schimbarea mentalităților învechite cu care, să recunoaștem, ne cam întâlnim  în România. Am cunoscut însă și oameni care, prin implicarea lor în activități deosebite, au arătat că România e frumoasă, că numai de noi depinde ca lucrurile să evolueze în țară așa cum ne dorim toți. Îmi doresc să avem parte la Parada voluntarilor de întâlniri unice cu oameni frumoși, care de cele mai multe ori stau în spatele ideilor bune care se petrec în orașul nostru, a spus Oana Pușcașu, președintele Asociației Cheia Sol.

Pentru curajul de a vorbi, de a-i determina pe alții să nu stea deoparte când au ceva de spus sau de făcut, pentru entuziasmul lor, emisiunea Cheia Sol de la TeleM Botosani îi va premia. Toți vor primi diplome iar la final ne gândim chiar să –l alegem pe cel mai popular sau cel mai activ voluntar din Botoșani.

Parada Voluntarilor va lansa și o campanie adresată mai ales copiilor. Vom monta lângă scena din Uvertura Mall, o cutie în care vom aduna jucării și hăinuțe care vouă v-au rămas mici. Astfel, fiecare din cei care aduc măcar o hăinuță sau o jucărie pentru un copil nevoiaș va deveni pe loc voluntar. Toate hăinuțele și jucăriile vor ajunge la copiii care au nevoie de ajutorul nostru.

Vara aceasta ne pasă! Vara aceasta suntem voluntari! Vara aceasta se poartă voluntariatul la Cheia Sol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *