Pariu pierdut de un lider de sindicat împotriva fiicei sale. Vezi câţi bani trebuie să îi dea pentru media obţinută la Bacalaureat!

marius orosanu si fiica saUn lider de sindicat, din Botoşani, a pus pariu, cu fiica sa pe media, pe care aceasta o obţine la Bacalaureat şi în cele din urmă trebuie să îi dea o sumă consistentă.

Este vorba despre Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa, care trebuie să îi plătească fiicei sale, Anamaria, 5100 de lei, după ce a obţinut 9,51 la examenul de maturitate.

Acesta a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, dovada achitării în contul fiicei a sumei de 2.550 de lei, jumătate din pariu şi a mulţumit celor care l-au putut împrumuta. Marius Oroşanu a ţinut să menţioneze că este un om de cuvânt.

like facebook„Prea multe nu am invatat-o eu pe Anamaria, fiica mea, dar cu siguranta i-am subliniat mereu ca promisiunea facuta este datorie curata, cuvantul dat trebuie respectat, pariul pierdut trebuie platit! Cum puterea exemplului personal reprezinta cea mai buna invatatura (fapte, nu vorbe!), ieri mi-am petrecut aproape toata ziua imprumutand bani de la rude, prieteni, cunostinte! Le multumesc si pe aceasta cale pentru faptul ca m-au ajutat sa ma tin de cuvant si sa-mi achit ieri pariul (cash, 1/2 din suma datorata). Faptul ca ieri a fost si ziua ei a constituit o motivatie suplimentara pentru efortul facut! Nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea sanatate pentru a munci si a rambursa sumele imprumutate si sa ma rog la seful meu pentru a-mi da o prima atat de necesara si meritata!  P.S. Iata si dovada achitarii sumei de 2.550 lei (jumatate de totalul de 5.100 lei), bani oferiti in numerar si depusi aseara in contul fiicei mele”, a menţionat liderul de sindicat în postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *