Surpriză din partea PRO TV pentru doi copii botoşăneni abandonaţi de mamă

sabin si iustin cojocaru romanii au talent1Doi copii, talentaţi, din Botoşani au avut parte de o surpriză, după ce au fost invitaţi, vineri după-amiază, la emisiunea La măruţă.

like facebookSabin Cojocaru, de 14 ani, din Dorohoi, finalist la concursul Românii au talent şi frăţiorul său, Iustin, au fost invitaţii lui Măruţă şi au mai uitat de necazurile din familie preţ de aproape o zi.

Vineri, cei doi au avut parte de o zi specială, fiind duşi la un parc de distracţii, prin mall la cumpărături şi primind cadouri. Cei doi, împreună cu Măruţă, au făcut un apel la mama ce i-a părăsit.

Cei doi au o situaţie specială, în urmă cu trei ani fiind părăsiţi de mamă, care a plecat să muncească în străinătate şi de atunci nu se mai ştie nimic de ea. Copiii sunt crescuți de tatăl lor care este bolnav. Deși a învățat singur să danseze, băiatul de 14 ani  a urcat pe scena pentru a castiga premiul cel mare. “Tatal meu are hernie de disc, visul meu e sa-l pot opera”, a marturisit el în timpul concursului.

sabin si iustin cojocaru romanii au talent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *