O cunoscută artistă de muzică populară a renunţat la afaceri pentru că o furau angajaţii

laura lavricUna dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară ale ţării a recunoscut că nu poate excela şi în afaceri. Solistă timp de aproape 20 de ani la orchestra Rapsozii Botoşanilor, Laura Lavric şi-a deschis, în urmă cu 10 ani, un restaurant şi o pensiune în Iaşi.

like facebookDe curând aceasta a renunţat la afacere după ce a descoperit că o furau angajaţii. Acum a gasit o solutie din care sa nu iasa in pierdere. Ea si-a inchiriat restaurantul si pensiunea pe care le are.

“Stiti cum e, cand pisica nu-i acasa, sorecii joaca pe masa. Asa mi s-a intamplat si mie. Ca sa mearga treaba, trebuie sa stai acolo, tu sa deschizi usa, tu s-o inchizi. Eu nu am mai avut timp, asa ca pentru hotii care m-au furat era bine. Decat sa-mi fac nervi, am preferat sa inchiriez si restaurantul, si pensiunea”, ne-a declarat Laura Lavric.

Artista spune ca zvonurile potrivit carora si-ar fi vandut ambele afaceri nu sunt adevarate. “Si restaurantul, si pensiunea sunt in zona ultracentrala a orasului. Nu le-am vandut pentru ca nu am nevoie de bani, nu am probleme financiare”, ne-a mai marturisit artista.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *