Mamă și fiu condamnați definitiv la închisoare pentru evaziune fiscală

sala de judecata tribunalO femeie și fiul ei au fost condamnați definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava pentru săvârșirea infracțiunii evaziune fiscală. Adrian Cărpuş, de 33 de ani, a primit o pedeapsă de nouă luni de închisoare cu suspendare şi a fost obligat, în solidat cu societatea R&A Topaz Impex SRL să plătească fiscului 43.732 de lei reprezentân prejudiciu adus bugetul statului.

like facebookJudecătorii au menținut sechestrul asigurator pe bunurile acestuia, măsură instituită din timpul urmăririi penale.

În dosar mai este condamnată și Rodică Cărpuș, de 57 de ani, și care a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu suspendare

Potrivit anchetatorilor, cei doi în calitate de reprezentanţi legali ai unei societăţi comerciale din Botoşani, în perioada 2005-2010, s-au sustras de la plata obligaţiilor fiscale prin omisiunea evidenţierii în actele contabile a unor operaţiuni comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

Totodată, în aceeaşi calitate şi în aceeaşi perioadă, prin evidenţierea în actele contabile a unor cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea unor operaţiuni fictive, s-au sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

 

One thought on “Mamă și fiu condamnați definitiv la închisoare pentru evaziune fiscală

  1. Cum se face ….????câ acesti evazionisti functioneazâ si la ora actualâ 2023 cu livrare la chioscurile ADMIR cu mijlocul de transport BT 05 ENW s-au sunt curati ca lacrima ,In ce conditi functioneaza aceastâ firmâ situatâ pe CALEA NATIONALA NR.227 A care nu este racordatâ la canalizare si aruncâ necesitâtile si zoaile la gura de canal a orasului aflatâ in fata clâdiri HUSAC
    poate are cineva curajul sâ verifice.!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *