FOTO Mall-ul a fost cuprins de flăcări, iar incendiul a rănit mai multe persoane. Pompierii au intervenit cu aproape toate autospecialele

autoscara pompieri mallPompierii şi cadrele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit, joi dimineaţă, după ce au fost chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la mall şi să salveze mai multe victime.

Incendiul a fost localizat la ultimul etaj al clădirii, iar flăcările au rănit mai mulţi angajaţi ai complexului comercial. Pompierii au intervenit cu aproape toate autospecialele din dotare fiind sprijiniţi şi de jandarmi precum şi de poliţişti locali. De asemenea la salvarea victimelor au participat şi voluntari de la Crucea Roşie. Incendiul a fost lichidat cu ajutorul unei autoscări, iar victimele au fost evacuate pe scara de incendiu. Acestea au primit ajutor medical în două corturi ale voluntarilor plasate în apropierea mall-ului.

like facebookNu a fost vorba de o situaţie reală, ci de un exerciţiu coordonat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, prin care s-a urmărit atât testarea capacităţii de reacţie a efectivelor care intervin în astfel de cazuri, cât şi modul în care angajaţii centrului sunt pregătiţi să intervină.

Imediat după incendiu s-a simulat şi un accident rutier petrecut în faţa mall-ului între un autoturims şi un tramvai. Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime care au rămas încarcarate. Pompierii au intervenit pentru descarcerare şi acordarea primului ajutor fiind sprijiniţi de cadrele medicale.

O altă simulare a primit un furt de la complexul comercial, acesta fiind simulat de jandarmi şi poliţiştii locali.

masini pompieri calea nationala botosanimasini pompieri calea nationala botosani1masini pompieri calea nationala botosani2masini pompieri calea nationala botosani3masini pompieri calea nationala botosani4cort crucea rosie botosaniranit in cort crucea rosie medic ambulantaranit in cort crucea rosie medic ambulanta1raniti carati pe targa mall botosaniraniti carati pe targa mall botosani2raniti carati pe targa mall botosani3pompieri la mall incendiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *