Asociația Cheia Sol trage linie primului lor proiect cu finanțare europeană. Vezi ce activități culturale a desfășurat!

trupa internationala cheia solAsociația Cheia Sol a tras linie activităților din proiectul  “Festivalul de muzică pentru copii Muzica pentru toți”  cod  MIS-ETC  2345, finanțat  de Uniunea Europeană prin Programul Operațional RO-UA-MD 2007-2013 și își invită prietenii la evenimentul de închidere al proiectului.

Au fost activități frumoase care i-au apropiat pe copiii și tinerii din cele trei țări partenere ale proiectului: festivalul, târgul handmade, expoziția culinară, parada costumelor populare, lansarea primei trupe internaționale. Toate acestea au fost nu doar motive de a descoperi, de a susține și de a promova valorile existente în România, Moldova și Ucraina, ci și un mod frumos de a lega prietenii.

like facebook“Copiii din Botoșani, România, Cahul, Republica Moldova, Cernăuți, Ucraina au rămas prieteni, se întâlnesc cu mare drag de fiecare data, iar acesta  e principalul câștig. Obiectivele pe care le-am avut trasate în proiect, le-am dus la îndeplinire, suntem bucuroși că am dus la capăt cu brio acest proiect, primul finanțat de Uniunea Europeană și ne dorim să continuăm colaborarea și prietenia care ne-a legat cu partenerii noștri din Ucraina și Republica Moldova”, a spus Oana Pușcașu, manager de proiect.

Evenimentul de închidere a proiectului va avea loc joi, 19 iunie, de la ora 14.00, la sala George Enescu a Hotelului Rapsodia. Cu această ocazie, copiii și tinerii implicați în activitățile proiectului vor împărtăși din experiența acumulată la activitățile proiectului și se va lansa, în premieră, CD-ul trupei internaționale înființată în cadrul proiectului.

Tot acum, trupa internațională formată din 9 tineri va lansa și videoclipul piesei “Doar noi”, prima înregistrată în această formulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *