Portariuc, apel la liberali pentru refacerea USL: Pe municipiu, PNL nu a fost votat nici măcar de către membrii săi

ovidiu portariuc botosaniPreşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a făcut un nou apel, marţi, la PNL de refacere a USL pe plan local. Portariuc a reînnoit invitaţia către liberali, de a reface proiectul avut împreună şi de a duce la sfârşit obiectivele asumate în 2012.

Preşedintele executiv al PSD Botoşani este convins că PNL, cu procentul obţinut la alegerile europarlamentare, în special la nivelul municipiului Botoşani, nu va câştiga nimic, nici Consiliul Judeţean, nici mandate de parlamentar, dar nici alte posturi.

like facebookAm văzut declaraţia domnului Florin Ţurcanu care spune că nu va înceta războiul cu PSD. Se pare că nu a înţeles nimic din rezultatul acestor alegeri. Aşteptăm şi pe plan local schimbări în PNL. Pe municipiu, şi este un semnal de alarmă pentru cei din PNL, dacă nu vor să aibă soarta PNŢCD,  să răspundă invitaţiei noastre de a relua proiectul USL. Pe municipiu, PNL nu a fost votat nici măcar de către membrii săi. În decembrie 2013, domnul Viorel Iliuţă a declarat că organizaţia municipală are 5000 de membri înscrişi în Botoşani. Au obţinut 2900 de voturi. Asta înseamnă că nici proprii membri nu i-au mai votat. Când proprii membri nu te mai votează, e clar că e un semnal care îţi spune că ori schimbi total direcţia pe care mergi, că ai făcut o greşeală majoră, ori te duci acasă şi te apuci de altceva. Un semnal mai clar ca ăsta nu poate fi. Înseamnă că sunt total nemulţumiţi de conducerea actuală şi de linia pe care au fost duşi„, a spus Portariuc.

El a menţionat că acest fapt reprezintă răspunsul liberalilor care nu au vrut să trădeze USL şi nu au vrut să se alieze cu PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *