Birou surpriză pentru noul viceprimar Eugen Ţurcanu: E un gest foarte frumos!

viceprimar eugen turcanuPrimarul Ovidiu Portariuc a vrut sa-i faca o surpriza noului viceprimar Eugen Turcanu si i-a pregatit biroul in care a stat managerul public Cristian Tebeicalo si nu biroul amenajat special pentru viceprimar. Biroul viceprimarului va fi la parterul cladirii, in biroul fostului viceprimar Cosmin Andrei fiind instalat Tebeicalo. Joi, Eugen Turcanu a primit comunicarea oficiala de numire pe functie de la secretarul Primariei.

Poate sa puna biroul si la magazia de la Trei Coline. Nu am nicio problema. Daca asata se numeste spiritul de echipa pe care vrea sa-l promoveze domnul primar, imi pare rau. Nu a inteles nimic de la viata. Eu am venit cu cele mai bune intentii, sa lucrez pentru botosaneni si am fost trimis de o majoritate zdrobitoare ca viceprimar, 14 consilieri locali au votat„, a spus Eugen Turcanu.

like facebookEugen Turcanu a fost desemnat viceprimar, luni, prin votul consilierilor locali ai PNL, PDL, PNTCD si PER. Turcanu a spus ca urmeaza ca in 15 zile sa decida la care functie renunta.

Voi face un anunt in care ma suspend din functia de director la Directia Servicii Publice, Sport si Agrement„, a mai spus Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *