Valeriu Bordeanu : Dacă ne trebuie un rezultat pozitiv, fiţi convins că îl vom obţine pentru că vrem să terminăm pe locul 8

valeriu bordeanu fc botosaniAntrenorul jucător al FC Botoşani vrea să le facă suporterilor un cadou, miercuri, în meciul cu Dinamo. Valeriu Bordeanu îşi doreşte o victorie pentru a fi sigur de locul 8 în clasamentul ligii I.

like facebook„Dacă ne trebuie un rezultat pozitiv, fiţi convins că îl vom obţine pentru că vrem să terminăm pe locul 8. Puteam şi mai mult, dar suntem mulţumiţi cu această clasare. Locul 8 e poziţia pe care o merităm la ora actuală pentru că toate rezultatele noastre, toate punctele au fost muncite şi au fost obţinute doar pe teren, cu toţii am luptat până la ultimul strop de energie pentru a le obţine. Am jucat la Dinamo, am petrecut o perioadă frumoasă acolo, însă acum mă interesează doar FC Botoşani şi nu cred că mai e timp de sentimente, amintiri şi de alte lucruri. Vrem să le facem cadou suporterilor victoria cu Dinamo”, a afirmat Valeriu Bordeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *