Portariuc: Sunt membri din conducerea PDL Botoşani care se învârt în zona infracţionalităţii

portariuc cosmin andrei cornel hergheligiuAcuze grave aduse de primarul Ovidiu Portariuc la adresa unor membri din conducerea PDL Botoşani. Acesta a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că va dezvălui cum unii democrat-liberali care deţin funcţii de conducere în partid se învârt în zona infracţionalităţii, fără să dea şi nume.

Declaraţia a fost făcută de primar după ce un reprezentant al PDL, Eugen Ţurcanu, l-a ameninţat pe viceprimarul Cosmin Andrei la o întâlnire pe care acesta trebuia să o aibă, miercuri, cu cetăţenii din zona Liceului Pedagogic.

like facebook

Vreau să amintesc că unul dintre vicepreşedinţii PDL a fost recent condamnat pentru proxenetism la trei ani de închisoare. Şi vă pot pot da multe alte detalii de membri din conducerea PDL Botoşani care se învârt în această zonă a infracţionalităţii. Vom face public cât de curând. Din punctul nostru de vedere, asemenea acte care sfidează în primul rând autoritatea publică locală şi pe cetăţeni sunt clar la limita legii şi trebuie să le preîntâmpinăm„, a spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *