Scriitoarea Lucia Olaru Nenati, premiată de lumea literară de la Suceava

Festival Suceava 2Scriitoarea Lucia Olaru Nenati a participat şi în acest an la Festivalul – Concurs de Literatură „Rezonanţe udeştene”, ajuns la ediţia a XIX-a,  organizat de Societatea Scriitorilor Bucovineni şi Centrul Cultural „Bucovina”, în parteneriat cu alte instiuţii culturale, sub egida Consiliului Judeţean Suceava.

like facebookLa această manifestare, care are în centrul său, în primul rând, evocarea marii poete Magda Isanos şi a soţului său, scriitorul Eusebiu Camilar, dar şi a altor creatori ai zonei, precum Festival Suceava 1Mircea Motrici sau Constantin Ştefuriuc, au participat scriitori, membrii ai Filalelor Uniunii Scriitorilor din Bacău şi din Iaşi, oameni de cultură, oficialităţi, precum şi un numeros public.

La festivitatea de deschidere, care a avut loc la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava, Societatea Scriitorilor Bucovieni a ţinut să onoreze câţiva scriitori care aniversează în acest an vârste semnificative.

Cu acest prilej Lucia Olaru Nenati a primit din partea poetei Carmen Veronica Steiciuc, în calitatea sa de preşedintă a Societăţii, DIPLOMA DE EXCELENŢĂ în semn de preţuire pentru întreaga sa activitate literară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *