Grevă la Electrocontact. Zeci de muncitori s-au oprit din muncă după ce nu au primit nici un ban în 2014

muncitori greva electrocontact botosani5Zeci de muncitori de la fabrica Electrocontact au întrerupt munca, luni dimineaţă, fiind nemulţumiţi de atitudinea conducerii. Oamenii nu şi-au primit salariile în acest an, iar lefurile plătite în 2013 au ajuns şi la 400-500 de lei.

like facebook” Ultimii bani i-am primit în luna decembrie 2013. Muncim, producţie este, dar nu ştim unde pleacă banii, există o gaură neagră. Avem copii de crescut şi nu am primit un leu în 2014. Suntem oameni aproape de pensie şi am ajuns bătaia de joc a lor”, a spus un muncitor nemulţumit.

Acesta a fost completată de o altă colegă care a spus că persoanele din conducerea unităţii nici nu vor să stea de vorbă cu angajaţii. Singurele lucruri pe care le au de transmis sunt lipsa banilor şi îndrumări de a munci în continuare.

Directoarea firmei, Viorica Munteanu, a ajuns la serviciu, însă nu a dorit să comenteze situaţia, baricadându-se în birou. În prezent la firmă mai activează 100 de salariaţi. Fabrica aparţine omului de afaceri Gabrie Chiriac, ce a fost în atenţia procurorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, ce l-au acuzat de infracţiuni de corupţie.

muncitori greva electrocontact botosani4muncitori greva electrocontact botosani6muncitori greva electrocontact botosani2muncitori greva electrocontact botosani1muncitori greva electrocontact botosanimuncitori greva electrocontact botosani3

3 thoughts on “Grevă la Electrocontact. Zeci de muncitori s-au oprit din muncă după ce nu au primit nici un ban în 2014

  1. Mergeti la Bostina, Bodoasca si luati-i la intrebari ca astia daca-i pui sa faca ceva spun ca esti comunist, numai comunistii munceau cei care se fac ca conduc de 25 de ani tara asta, stiu numai sa ia biruri (taxe si impozite sa aiba ei ce fura )dar la treaba NIMIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *