Alei reabilitate în mai multe cartiere din municipiul Botoşani. Primarul, în inspecţie

portariuc vrajitoru cosmin andreiMai multe alei dintre blocurile din municipiul Botoşani au fost reabilitate. Lucrările s-au realizat cu bani din bugetul local de către firma Conrec. Miercuri, primarul Ovidiu Portariuc împreună cu viceprimarul Cosmin Andrei şi administratorul Conrec, Mihai Vrăjitoru, au inspectat cartierele unde s-au realizat astfel de lucrări.

Este vorba de alei de pe strada Octav Onicescu, din asociaţiile 21 şi 24, dar şi de pe strada Aleeea Liceului.

like facebook

Trebuie să intervenim şi în cartiere, pentru că în ultimii ani s-au făcut lucrări doar pe bulevardele principale şi este nevoie de intervenţie în aproape toate cartiere. Inclusiv zilele trecute am fost pe Calea Naţională, Împărat Traian şi în alte zone şi cred că ar fi nevoie cel puţin în următorii cinci-şase ani ca în fiecare an să alocăm sume pentru intervenţii şi reabilitări de alei, trotuare în cartiere. Este cazul să intrăm şi cu astfel de lucrări, dar din păcate nu ne permite bugetul Dăm aproape 150 miliarde lei pe  an la bancă„, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

portariuc vrajitoru cosmin andrei 1

El a menţionat că bugetul alocat anul acesta pentru reparaţii străzi a fost unul mic şi că acesta va fi suplimentat prin rectificari bugetare.

Primarul municipiului Botoşani a fost felicitat de câţiva dintre locuitorii din zona Onicescu, care au spus că, cartierul lor nu a avut niciodată alei pavate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *