Încă o asistentă de la Spitalul Judeţean în faţa Comisiei de disciplină

asistenta amenintataTot mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean ajung în faţa Comisiei de disciplină. O asistentă va fi anchetată după ce a fost reclamată la conducerea unităţii spitaliceşti că nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu. Reclamaţia nu a venit de la pacienţi, ci chiar de la asistenta şefă. Cadrul medical lucrează la o secţie exterioară a spitalului.

like facebook

Nu şi-a făcut treaba, iar comisia stabileşte împrejurările. Sunt angajaţi la Spitalul Judeţean care încă nu-şi fac treaba, iar asta o spun de multă vreme. Am auzit din mai multe surse că sunt un manager rău şi explicaţia a fost că îi pun la treabă. De ce îi pun atât la treabă. Spun că până acum nu era aşa şi am venit să îi pun eu la treabă”, a spus Viorel Iliuţă.

2 thoughts on “Încă o asistentă de la Spitalul Judeţean în faţa Comisiei de disciplină

  1. SUNT SI EI OAMENI CU PROBLEME CA SI ALTII DAR CAND SE ADAUGA SI A CELOR DE TREBUIE SA-I TRATEZE IZBUCNESC SCANTEI. ADEVARUL CA SUNT UNELE CADRE MEDICALE CARE UITA CA LUCREAZA CU OAMENII, ISI ADUC AMINTE ATUNCI CAND AJUNG SI EI SA CEARA CEVA DE LA UN GHISEU SAU UN BIROU SI UNDE SUNT POATE TRATATI LA FEL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *