Copii din Botoşani, câştigători la Campionatul European qwan-ki-do

CS SINH DAU Botosani 1 In zilele de 11-12 aprilie 2014, sala de sport din orasul Saint-Memmie, FRANTA a gazduit  Campionatul European Intercluburi de Qwan-ki-do pentru copii si juniori. Acesta importanta competitie aflata in calendarul Federatiei Mondiale de Qwan-ki-do, s-a desfasurat pe categoriile urmatoare: copii cu grade rosii si violet cu varsta cuprinsa intre 7 si 13 ani.

Probele de concurs la care sportivii s-au intrecut au fost cea de inlantuiri (thao quyen) si proba cea mai asteptata de toti, lupta competitionala (song dau).

like facebookCS SINH DAU Botosani condus de prof. Airoae Constantin, a participat cu 3 echipe formate din 8 sportivi: -echipa de fete 8-10 ani: Ducan Georgiana si Pinzariu Alecsia; -echipa de baieti 10-12 ani: Busuioc Constantin, Sutic Niolae, Sutic Gabriel si echipa de baieti 10-12 ani centuri violet: Onofrei Dragos, Duta Adi, Sorodoc Matei.

CS SINH DAU BotosaniRezultatul este multumitor din trei participari, doua rezultate cu o finala mica pierduta, adica un loc IV la acest nivel este extraordinar. Copiii au dat dovada de o rezistenta sporita la efort pe fond de oboseala m-au uimit, merita toate felicitarile, declara d-nul prof. Airoae Constantin.

La  campionat au concurat 10 tari (Franta, Germania, Anglia, Austria, Belgia, Ungaria, Italia, Norvegia, Elvetia si Romania), – 53 de cluburi sportive, – 440 de sportivi (Thao Quyen – 357, Song Dau – 349).

CS SINH DAU Botosani a adaugat in palmaresul clubului cateva medalii si anume:

medalii de argint: Ducan Georgiana si Pinzariu Alecsia, categoria lupta competitionala;

medalii de bronz: Onofrei Dragos, Duta Adi, Sorodoc Matei, categoria lupta competitionala.

– locul IV echipa formata din : Busuioc Constantin, Sutic Nicolae, Sutic Gabriel, categoria lupta competitionala.

Aceste rezultate reprezinta munca copiilor timp de aproximativ un an de zile, care au confirmat locurile obtinute la Campionatul National de la Brasov in urma cu doua saptamani si in acelasi timp o verificare a nivelului tehnic la cea mai mare competitie din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *