Eugen Ţurcanu: Viceprimarii normal au treabă, nu îi trimiţi să numere viorile şi corzile rupte de la o instituţie de cultură

eugen turcanu la tele mDirectorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement din cadrul Primăriei Botoşani îl acuză pe primarul Ovidiu Portariuc că nu ştie să împartă responsabilităţile şi să le dea de muncă şi viceprimarilor. El a declarat, marţi, în cadrul emisiunii Dosarul Zilei, că actualul viceprimar, Cosmin Andrei nu este capabil să ia o decizie fără edilul Portariuc, iar la rândul său, Portariuc nu ştie să lucreze în echipă.

Domnul primar are nevoie de un viceprimar competent sau de un om al lui? Eu vă spun că în aceşti doi ani a avut nevoie doar de un om al lui pentru că am lucrat în această perioadă cu domnia sa şi cu domnul Cosmin Andrei şi au fost deseori zone în care ne intersectam cu decizii luate la nivel de executiv, în speţă cele edilitare, unde trebuia să ne coordonăm activităţile cu diferite cerinţe. Şi de multe ori a fost problema, domnul Cosmin Andrei, care era viceprimar desemnat să coordoneze activitatea noastră sau a altor direcţii, de exemplu ce facem cu speţa x, o chestie fierbinte erau arborii uscaţi de pe Bulevard, care erau într-un stadiu avansat de uzură existând pericolul în orice moment la o adiere de vânt să cadă peste oameni. Am primit un ordin scris să tăiem acei arbori, după ce am tăiat 2-3 , telefon: Stopaţi, nu mai tăiaţi ăia că aşa a ordonat şeful. Primarul luni spune una, marţi spune alta şi dacă mai este joi în Botoşani mai spune una şi când vine vineri deja a resetat tot computerul de bord şi spune cu totul altceva”, a spus Ţurcanu.

like facebookDe asemenea, Ţurcanu spune că pe vremea altor primari, edilul împărţea atribuţiile cu viceprimarii.

A fi primar şi la nivelul municipiului Botoşani într-adevăr este o responsabilitate foarte mare şi ca viceprimari într-adevăr au treabă. Nu vii în bătaie de joc şi spui du-te şi numără viorile şi corzile rupte de nu ştiu unde, să-ţi baţi joc de un viceprimar”, a declarat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *