Portariuc: Există şansa refacerii într-o formă sau alta a USL

ovidiu portariuc doina federoviciPresedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, sustine ca alianta raului a fost oficializata prin declaratia liderului PNL Botosani, Florin Turcanu. Portariuc a reiterat faptul ca alianta raului PNL-PDL a fost facuta la Botosani pentru a proteja interesele lui Catalin Flutur si a lui Florin Turcanu.

like facebook

 A fost oficializata alianta raului ieri prin declaratia domnului Turcanu, care a spus clar: <m-am inteles cu domnul Flutur, trebuie sa scap de PSD>. Acesta este obiectivul politic al aliantei raului. Probabil, pe viitor voi dezvolta mai mult acest subiect, sa vedeti care este scopul aliantei raului la nivel de Botosani, ce interese se protejeaza de ambele parti, mai ales ca aceasta aliana nu are nimic cu interesul electoratului si cu votul exprimat de cetateni. In perioada imediat urmatoare, lucrurile vor fi facute publice. Cetatenii au acordat un vot de incredere unei aliante in proportie de 70%, au sanctionat un alt partid politic prin masurile luate, iar PNL sau mai bine spus grupul din jurul domnului Turcanu tradeaza aceasta aliata si tradeaza increderea cetatenilor si face o alianta conjuncturala pentru a-si proteja propriile interese„, a spus Portariuc.

Presedintele executiv al PSD spune ca sunt PNL-isti care nu cred in alianta dintre Turcanu si Flutur si ca exista sansa unei refaceri intr-o forma sau alta a USL, pentru a duce mai departe obiectivele asumate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *