Concurenţii străini de la Festivalul „Muzica pentru toţi” au sosit la Botoşani. Vezi ce gest a făcut reprezentantul Ucrainei!

cheia sol primire oaspeti -Concurenţii din Republica Moldova şi Ucraina, care vor lua parte la concursul Festivalului „Muzica pentru toţi” de la finele acestei săptămâni, au sosit, miercuri seară, la Botoşani. Aceştia au fost primiţi, româneşte, de către gazdele evenimentului, copiii din Cheia Sol, cu tradiţionalul colac cu sare.

like facebookIurie Levcic, reprezentantul oraşului Cernăuţi, Ucraina, a fost primul care a rupt din colac, nu înainte de a-l săruta. Au urmat reprezentanţii Republicii Moldova şi desigur copiii pe care botoşănenii îi pot vedea în concursul care se va desfăşura, vineri şi sâmbătă, la Teatrul Mihai Eminescu. Duminică este programată Gala laureaţilor, când vor fi acordate premiile.

Intrarea va fi liberă, iar în holul teatrului, botoşănenii vor putea admira şi creaţiile unor artizani pricepuţi ai Botoşaniului în cadrul unui Târg Handmade. Tot un astfel de târg va avea loc, şi miercuri şi joi, în cadrul aceluiaşi festival, de la ora 17.00, la Uvertura Mall.

Oana Puşcaşu, coordonatorul proiectului „Muzica pentru toţi” a transmis în mesajul de bun venit faptul că îşi doreşte ca festivalul să continuie şi în anii care urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *