15 neurochirurgi din Iaşi, detaşaţi la Spitalul Judeţean din Botoşani

spitalul judetean mavromati Timp de doua zile, 15 medici neurochirurgi de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi vor participa la un simpozion ce se va desfasura la spitalul din Botosani. Simpozionul, intitulat „Urgente in neurochirurgie”, este organizat de spitalul mentionat, in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi. Astazi si maine, neurochirurgii ieseni ii vor invata pe medicii din unitatea medicala din Botosani cum sa acorde primul ajutor unui pacient cu patologie neurochirurgicala, pana cand acesta va fi transportat la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi, scrie Buna Ziua Iaşi.

like facebook

La spitalul din Botosani, nu exista niciun medic neurochirurg. Conducerea spitalului nostru s-a gandit sa organizeze acest simpozion pentru a-i ajuta pe colegii nostri sa intervina rapid in cazul pacientilor cu traumatisme cerebrale, patologie specifica pana cand bolnavul este transportat la spitalul din Iasi. Mai exact, este vorba de indrumare metodologica. S-a ales spitalul din Botosani pentru ca nu exista medic neurochirurg, dar si pentru ca au existat anumite probleme de colaborare„, a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi.

2 thoughts on “15 neurochirurgi din Iaşi, detaşaţi la Spitalul Judeţean din Botoşani

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    15 neurochirurgi din Iaşi, detaşaţi la Spitalul Judeţean din Botoşani timp de doua zile ?????????????????????????

  2. Este inadmisibil ca dupa ce cotizezi 30 ani la CAS sa nu beneficiezi de un tomograf, la UPU Botosani, chiar cand semne evidente de afectiuni cerebrale. Oare cati oameni trebuie sa moara pentru ca CJAS sa deconteze substanta de contrast. Unde se duc banii nostri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *