Vezi ce a putut să facă o şoferiţă beată când a fost oprită de poliţişti!

aparat etilotestO tânără, de 23 de ani din comuna Băluşeni, a stabilit un record de ziua femeii, după o urmărire cu poliţia. Loredana B. se întorcea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la Cucurăni.

În Cătămărăşti Deal poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă şoferiţa a ignorat semnul şi a accelerat. Agenţii rutieri au pornit în urmărirea maşinii şi au reuşit să oprească maşina pe strada Sucevei din municipiul Botoşani. După ce maşina a fost oprită, au început să coboare pasagerii, fiind opt persoane înghesuite pe cinci locuri.

like facebookPoliţiştii au testat cu aparatul etilotest tânăra, iar rezultatul a fost o concentraţie de 0,79 mg/l acool pur în aerul expirat. În timp ce prietena lor era verificată de poliţişti, pasagerii au început să se bată de faţă cu poliţiştii. Oamenii legii au fost nevoiţi să intervină pentru a potoli spiritele şi a putea continua verificările. În cele din urmă şoferiţa a fost condusă la spital unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

2 thoughts on “Vezi ce a putut să facă o şoferiţă beată când a fost oprită de poliţişti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *