Deputații Tamara Ciofu și Mihai Baltă organizează o nouă acțiune de testare gratuită a glicemiei și tensiunii arteriale pentru botoșăneni

Tamara Ciofu- Ovidiu Portariuc- Mihai Balta
Tamara Ciofu- Ovidiu Portariuc- Mihai Balta

Deputaţii PSD Tamara Ciofu şi Mihai Baltă vor organiza, sâmbătă, 1 martie, o acţiune de testare gratuită a glicemiei şi de măsurare a tensiunii arteriale pentru locuitorii din municipiul Botoşani. Astfel, botoşănenii care vor dori să beneficieze gratuit de aceste servicii vor avea la dispoziţie un cort, cu personal medical de specialitate, ce va fi amplasat între orele 10:00 – 14:00 în zona Pietonalului Unirii.

like facebookAm decis să reluăm și în acest an acțiunile medicale pentru stabilirea glicemiei și tensiunii arteriale pentru a promova controlul medical preventiv în rândul botoșănenilor. Scopul este acela de a stabili glicemia fiecărei persoane și de a-i oferi acesteia asistență în cazul în care se descoperă că valorile sunt prea mici sau prea mari. Aceste activități le organizăm pentru a conștientiza și informa cetățenii despre riscurile la care se expun în fiecare zi dacă nu adoptă o alimentație sănătoasă„, a declarat Tamara Ciofu.

Deputatul PSD Tamara Ciofu a mai organizat astfel de acțiuni medico-sociale pe parcursul anului 2013 în municipiul Botoșani și în comunele Stăuceni, Răchiți, Gorbănești și Bălușeni.

One thought on “Deputații Tamara Ciofu și Mihai Baltă organizează o nouă acțiune de testare gratuită a glicemiei și tensiunii arteriale pentru botoșăneni

  1. Balta ce treaba are cu glicemia?Ia crescut si lui dupa atatea dulcegarii de cind e sparlamentar?Doamna doctor,luati-i intai tensiunea lui mos Balta sa nu aveti surprize …SA NU AIBA UN PUSEU DE INTELIGENTA SI S-AI GALOPEZE MOTORUL” Feriti-va de „balti” sa nu va murdariti,distinsa doamna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *