Primarul Portariuc a criticat salariile exagerate de la Locativa

portariuc cl si corneliu furtunaPrimarul municipiului Botosani a acuzat, din nou, salariile exagerate de la societatea Locativa. Ovidiu Portariuc a declarat, vineri, in cadrul sedintei de Consiliul Local, in momentul aprobarii bugetul societatii, ca nu este normal ca la aceasta societate salariul mediu sa fie de 28 milioane lei vechi, mult prea mare decat media pe tara si in conditiile in care activitatea de la Locativa nu este atat de eficienta. Directorul economic al societatii, Carmen Achitei, a declarat ca salariile sunt mari intrucat salariatii au studii superioare si vechime mare in munca.

like facebookSunt persoane trecute de 50 de ani, cu toate treptele de retribuire in spate, cu sporul de vechime maxim si pregatire superioara. Nu sunt niste oameni care matura strazile, nici personal necalificat”, a spus directorul economic de la Locativa.

Primarul a spus ca daca salariatii de la Locativa au pregatire superioara, acest lucru ar trebui sa se vada si in rezultatele activitatii.

O unitate din subordinea CL nu este o unitate de protectie sociala. Trebuie sa facem in asa fel incat sa cheltuim cat mai eficient banul public”, a afirmat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *