Consilier judeţean suspectat de incompatibilitate de un coleg de partid

vacariu anitulesei consiliul judeteanUn consilier judeţean a făcut o interpelare, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean privind o posibilă situaţie de incompatibilitate.

like facebookVerginel Vacariu, consilier din partea PP DD a întrebat dacă nu cumva colegul său Mihai Aniţulesei se află într-o sintuaţie de incompatibilitate având în vedere că are datorii la Consiliul Judeţean, prin firma care o conduce şi a votat proiecte ce priveau arieratele precum şi proiecte privind taxele impuse balastierelor, în condiţiile în care deţine una prin intermediul societăţii AM COS Company. Interpelarea a venit ca urmare a articolului publicat de BotosaniNews.ro.

Un consilier judeţean este acuzat că a ţepuit, prin firma sa, bugetul judeţului

„Nu ştiu, este compatibil, nu este compatibil, se poate analiza. Eu doar întreb.  Lucrează omul, are activitate şi trebuie că îşi câştige pâinea”, a spus Verginel Vacariu.

În replică preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, a afirmat că Mihai Aniţulesei nu se află într-o situaţie de incompatibilitate având în vedere că a încheiat contractele înaintea mandatului său.

” De când am depus jurământul nu am semnat nici un contract cu domnul Aniţulesei. Interpelarea dumnevoastră este o chestie personală şi ar trebui să o rezolvaţi”, a declarat Florin Ţurcanu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *