Mihai Aniţulesei, consilierul judeţean dat în judecată de CJ : Nu am ţepuit CJ, dar recunosc că sunt dator

Mihai Anitulesei
Mihai Anitulesei

Consilierul judeţean PP-DD a precizat, după ce a fost dat în judecată de Consiliul Judeţean pentru recuperarea unei sume de la firma sa, că nu a tras ţeapă instituţiei.

Mihai Aniţulesei a afirmat că datoria de 209.000 de lei, stabilită de către Camera de Conturi în urma unui audit ce a constatat că firma sa AM COS Company SRL a luat bani pentru unele lucrări defectoase, a fost de fapt o eroare de calcul în cadrul proiectului de modenizare a unei porţiuni din drumul judeţean ce face legătura  între Hăneşti şi Vlăsineşti.

like facebookAcesta a mai spus că a recunoscut suma ce o datorează CJ şi a solicitat eşalonarea datoriei. A achitat 8 rate, însă în ultimile două luni, a întâmpinat dificultăţi financiare şi a întârziat.

” Am bilete la ordin, de la parteneri de afaceri, pe care nu le-am putut încasa pentru că le-au respins. Ei au lucrat cu statul şi sunt întârzieri. Nu am ştiut de procesul intentat de CJ, însă recunosc datoria. Am scos mai multe utilaje la vânzare şi cum fac rost de bani achit datoria. Acum s-a ajuns la 130.000 de lei”, a declarat Mihai Aniţulesei.

Un consilier judeţean este acuzat că a ţepuit, prin firma sa, bugetul judeţului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *