Lampioane lansate de Forţa Civică, de Dragobete

lampioane Partidul Forta Civica Botosani (6)Organizaţia de tineret a Partidului Forţa Civică a lansat, luni seară, zeci de lampioane, pentru a marca, astfel, ziua îndrăgostiţilor la români- Dragobetele. Potrivit preşedintelui organizaţiei, Oana Saucă, acţiunea are scopul de a încuraja sărbătorile tradiţionale ale românilor.

Lampioanele în formă de inimă au fost ridicate spre cer din Poligonul ACR în prezenţa mai multor tineri, dar şi a preşedintelui organizaţiei municipale, Daniel Botezatu.

like facebook„Partidul Forţa Civică consideră că merită să sărbătorim româneşte această sărbătoare, nu de import. Vorbim de Dragobete, un zeu al iubirii în mitologia română, şi sper ca tinerii în această seară, sub aceste baloane să îşi reînoiască jurămintele de dragoste”, a spus Botezatu.

3 thoughts on “Lampioane lansate de Forţa Civică, de Dragobete

  1. foarte frumos…partid mare, actiuni mari… cred ca au fost toti membrii din Botosani, plus rudele pana la gradul trei! felicitari organizatorilor Fotbal Club!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Fanica, pentru acte de caritate, pomeni electorale, du-te la tovarasii de la PSD. Alinuca, vedem cine mai rade in decembrie, cand partidul asta va da presedintele Romaniei iar voi, pzd-istii, veti fi pe…pres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *