Cunoscută firmă de construcţii vândută bucată cu bucată

sediu rotconi srl botosaniUna dintre cele mai cunoscute firme de construcţii din istoria Botoşaniului este vândută bucată cu bucată.

Este vorba de societatea comercială Rotconi SRL, care aparaţine omului de afaceri Pamfil Rotaru, ale cărei bunuri sunt vândute de un  lichidator din Botoşani, după ce firma a intrat în faliment.

like facebookAstfel au fost scoase la vânzare sediul principal al societăţii situat pe strada Ştefan Luchian nr 2, la un preţ de 535.386 de lei fără TVA şi un teren intravilan situat în comuna Curteşti, cu o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, la un preţ de 76.354 de lei fără TVA.

De asemenea lichidtaorul mai vinde şase parcele de teren (loturi de case) în zona Cişmea. Cinci dintre loturi au o suprafaţă de 790 metri pătraţi şi se vând cu câte 65.000 de lei fiecare, iar cel de-al şaselea are 1.180 metri pătraţi şi se vinde la 95.000 de lei.

Firma Rotconi a fost înfiinţată în 1992, iar una dintre cele mai reprezentative lucrări se numără  sediul Vegastel din zona centrală. Rotconi a fost înainte de 2000 principalul constructor din Botoşani fiind partener al administraţiilor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *