Primarul Portariuc pleacă trei zile la Bruxelles

ovidiu portariuc, primarul BotosaniuluiPrimarul Ovidiu Portariuc va reprezenta România la Bruxelles, la o conferinţă a primarilor de oraşe. El a fost mandatat de către Asociaţia Municipiilor din România să reprezinte asociaţa. Evenimentul este organizat Comisia Europeană, edilul municipiului Botoşani urmând să stea la Bruxelles trei zile.

Va trebui să prezint acolo un punct de vedere al statului român vizavi de mobilitatea cetăţenilor europeni. Este vorba de acea problemă cu care se confruntă ţările din Vest, în transferul de populaţie din zona Europei de Est şi impactul asupra comunităţilor locale. Voi avea o intervenţie alături de viceprimarul Londrei şi primarul unui oraş din Polonia„, a spus Portariuc.

like facebook

 La conferinţă vor participa peste 30 de primari din Europa şi va avea loc pe 11 februarie. Atribuţiile primarului vor fi preluate, pe perioada cât va fi plecat, de viceprimarul Cosmin Andrei.

2 thoughts on “Primarul Portariuc pleacă trei zile la Bruxelles

  1. Poate va explica cineva acolo ce inseamna sa fii un bun primar, care realizeaza promisiunile facute in campanie. Cand vine baronul Mazare sa inaugureze cu dvs apartamentele promise de dvs votantilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *