Bugetul municipiului a fost votat. Primarul, nemulţumit că liberalii au votat amendamentele PDL.

cl 1Bugetul municipiului Botoşani pe 2014, în valoare de 197 milioane lei, a fost votat de consilierii locali, insa cu amendamente aduse de consilierii PDL. Florin Ghiorghita a propus ca bugetul alocat echipei FC Botosani sa fie majorat, avand in vedere ca anul acesta Consiliul Judetean nu si-a aratat sprijinul pentru a finanta echipa de fotbal. El a propus cresterea bugetului FC cu inca 300.000 lei, de la 800.000 lei, iar banii sa fie de la un alt capitol bugetar, respectiv de la realizarea unor casute. Propunerea consilierului PDL a fost sustinuta si votata de consilierii PNL, lucru care l-a nemultumit pe edilul municipiului. El a spus ca bugetul municipiului nu permite aceasta crestere si ca va trebui, in aceste conditii, taiate fondurile de la asistenta sociala.

 like facebook

 Va trebuie sa taiem de la alte capitole si sa dam banii la fotbal. Parerea mea este ca s-a gresit aici. Municipalitatea abia poate suporta suma alocata pentru fotbal, de 800.000 lei plus investitia pe nocturna. Va trebui sa afectam salariile oamenilor, asistenta sociala, pentru ca s-a votat amendamentele domnului Ghiorghita, nu stiu de unde vom lua cei 300.000 lei„, a precizat Portariuc.

El s-a arata dezamagit de votul consilierilor din PNL, care au votat propunerile consilierilor din PDL, in ciuda discutiilor initiale avute cu acestia.

Am discutat ceva initial si iata ca lucrurile se intampla iarasi. Sunt dezamagit in votarea amendamentelor opozitiei. Nu este normal ca o alianta care isi fixeaza un anumit obiectiv sa sustina amendamentele consilierilor din opozitie„, a adaugat Portariuc.

 Consilierii au mai votat si amendamentele propuse de Portariuc care vizau realocarea unor sume pentru invatamant si rectificarea veniturilor prin primirea unor sume din proiectele europene, practic bugetul in suma initiala.

One thought on “Bugetul municipiului a fost votat. Primarul, nemulţumit că liberalii au votat amendamentele PDL.

  1. In alte tari domnule Ponta riuc cei din administatiile locale sau centrale tin seama si de propunerile celor din opozitie. Halal politician mai esti si tu si seful tau direct dr Copy Paste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *