Echipe mobile de curăţenie la Spitalul Judeţean

iliuta viorelCuratenia in Spitalul Judetean va fi efectuata, incepand de miercuri, de echipe mobile. Viorel Iliuta, managerul Spitalului Judetean, a declarat ca proiectul care va fi implementat, deocamdata, doar la Spitalul Judetean va fi unul pilot si se va derula pe parcursul a trei luni. Daca masura va da roade, ea va fi aplicata si  pe sectiile exterioare ale spitalului.

Conducerea unitatii spitalicesti a luat aceasta decizie pe fondul nenumaratelor reclamatii privind igiena deficitara din spital.

like facebook

 Este o modalitate diferita de a face curatenie in spital. Nu sunt multumit de cum se fac curatenie, nici eu personal, dar nici Comitetul director. Exista lipsa de personal, dar sunt si cauze subiective. Am instituit echipe mobile de curatenie care vor actiona in doua ture, vor avea carucioare si vor face curatenie de pe o sectie pe alta. Acest proiect ar rezolva o problema importanta. Infirmierii ar fi degrevati si s-ar ocupa mai mult de pacienti, cu riscul sa angajam doi-trei ingrijitori”, a spus Viorel Iliuta.

Din echipele mobile de curatenie vor face parte 26 persoane.

One thought on “Echipe mobile de curăţenie la Spitalul Judeţean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *