Ţurcanu, asaltat de pensionari la petrecerea de la Rapsodia

revelion pensionari botosani11Preşedintele Consiliului Judeţean a ajuns, marţi,  după două ore şi jumătate de la startul revelionului pensionarilor organizat de partidul pe care îl conduce.

Florin Ţurcanu s-a aşezat la masa conducerii  PNL, iar la scurt timp a început să ciocnească paharele cu fiecare din cei peste 620 de pensionari prezenţi.

like facebookDoamnele de vârsta a treia au ţinut neapărat să imortalizeze momentul, iar şeful judeţului le-a transmis urări de sănătate. Fiecare invitat a primit câte o diplomă de excelenţă.

Petrecerea a continuat după cu interpreţii orchestrei Rapsozii Botoşaniului.

 

 

 

revelion pensionari botosani12revelion pensionari botosani10revelion pensionari botosani9revelion pensionari botosani8revelion pensionari botosani7revelion pensionari botosani6revelion pensionari botosani5revelion pensionari botosani4revelion pensionari botosani3revelion pensionari botosani16revelion pensionari botosani15revelion pensionari botosani14revelion pensionari botosani13

2 thoughts on “Ţurcanu, asaltat de pensionari la petrecerea de la Rapsodia

  1. oameni fara character si niste cersatori care se bucura la o farfurie de mancare.sa va fie rusine si la cei ce au organizat si celor care au venit

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Lume grea,nu gluma…GeantaYSL a tov. deputat Turcanu e vreo 75 de milioane vechi.Cam cat 100 de pensii mai maricele ale celor din sala.Udrea ar fi invidioasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *