Liberalii vin cu două proiecte privind extinderea Zonei metropolitane

catalina lupaLiberalii botoşăneni au întocmit două proiecte de hotărâre privind extinderea Zonei metropolitane din Botoşani. Potrivit viceprimarului Cătălina Lupaşcu, un proiect vizează abrogarea Hotărârii 8 a Consiliului de Administraţie privind configuraţia Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoşani, prin care s-a decis ca zona să nu se mai extindă doi ani.

like facebook

 Cătălina Lupaşcu susţine că decizia respectivă, luată în luna decembrie anul trecut, nu este legală, încălcându-se un articol din Statutul ADI Zona Metropolitană Botoşani.

În şedinţa respectivă a fost transformată într-o hotărâre a CA a Zonei Metropolitană o propunere, susţinută de doi membri”, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

Al doilea proiect de hotărâre vizează extinderea Zonei metropolitane cu noi unităţi administrativ-teritoriale. Este vorba de Consiliul Judeţean Botoşani, comunele Dângeni, Suliţa,  Unţeni, Brăeşti, Blândeşti, Ungureni, Copălău şi Leorda.

Cele două proiecte vor fi supuse spre aprobare în primul CA al Zonei Metropolitane.

One thought on “Liberalii vin cu două proiecte privind extinderea Zonei metropolitane

  1. Eu stiu ca o persoana care are deja ceva ,,vechime,, in administratie nu poate sa faca asemenea gafe. De cind ai inventat posibilitatea ca o hotarire a unui CA sa fie abrogata de catre Consiliul local? Poftim? Care este temeiul legal si pentru ce ?
    In al doilea rind, zona metropolitana este zona adiacenta a municipiului care are legaturi economice , sociale si de mediu cu orasul. Chiar vrei sa
    distrugi o structura care ar putea sa aiba un efect pozitiv asupra dezvoltarii orasului? Pentru ca asta se va intimpla: se va alege praful de o constructie administrativa fara noima, fara cap si fara coada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *