Liderul LSI Botoşani: Profesoara de la Pomârla a folosit un fals, fals validat într-un notariat

Liviu Axinte, liderul LSI Botosani
Liviu Axinte, liderul LSI Botosani

Reprezentanţii Ligii Sindicatelor din Învăţământ Botoşani consideră că vinovat în cazul profesoarei de la Liceul Pomârla, care a profesat timp de trei ani cu diplomă falsă, se face şi notariatul care a validat documentele acesteia.  Denisa Drescaru a predat limba franceză la Liceul Pomârla ca şi profesor titular, iar după demisia acesteia din luna decembrie a fost numit un alt cadru didactic pe post.

Din moment ce este sesizat Parchetul, se va decide cine este vinovat. Ea a încercat să folosească un fals, un fals validat într-un notariat„, a spus Axinte.

like facebook Liderul LSI Botoşani susţine că nu poate fi validat un document în copie la un notariat, fara să se prezinte originalul. Axinte crede, de asemenea, că fosta „profesoară” de franceză nu va restitui toţi banii primiţi pe perioada cât a activat în învăţământ, ci doar diferenţa între calificat şi necalificat.

Ea muncă a făcut. Putea să fie angajată necalificată în şcoală. Şcoala se va îndrepta împotriva ei să recupereze toţi banii, dar până la urmă ea muncă a făcut. A desfăşurat ore la clasă. Din punctul meu de vedre, din moment ce s-a titularizat, ea cunoştinţe are. A luat notă de titularizare„, a adăugat liderul LSI Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *